Hallen är nästan klar

Efter gårdagens bravader på IKEA (tur att momma var med) så har jag nu skruvat och svurit ihop de möbler som var till hallen. Helt underbart bra blev det. Nu fattas bara lite speglar och att måla kistan vit. Men nu slipper vi skor i högar och jackor på dörrarna. Som  helst hamnar på golvet do dotra drar förbi.

Skruvandet och spikandet känns nu i både höfter och armar. Det är då fruktansvärt svårt att nå fram och runt på allt när man har en storer tjock mage som väntar på att spricka. Eget liv (konstigt va??) har den också. Man får sig en törn när man tror man kan krypa ihop som en boll än. =) Alma var världsduktig på att hjälpa till med skruvandet och spikandet.

Dagen har även bestått av att vara på öppna förskolan så vi fick leka av oss lite, Alma och jag. Sen till AMOR (farmor) på jobbet för att äta lite lunch, vidare hem för att se om jänta ville sova i vagnen, men icke då. Pappa höll ju på och körde stora traktorer och skitköran Erik var här med jätteekipage. Mycket mer intressant än att sova! Så vi gick in och gjorde lunch till de arbetande.

Imorron är det MVC och besök hos Sofia med Anna-Klara. Longtimenosee!!


Kommentarer
Postat av: Birgitta L

Hejapå Linda, du hinner skapa en blogg också! Trevligt. Jag ska baka lite till dig, men måste till affären först, saknades en del. Ska bli kul att få se resultatet av ert skruvande.

Kram på er alla på Gården.

2010-09-23 @ 07:45:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0