Snöööööö

Ja mycket av den vara har det blivit. Gårdagen började väldigt tidigt för Herr´n. Han gick upp vid 3 för att börja snöröjja och var inte hemma igen föres vid 18 tiden. Långdag i traktorn, men den var ju inte över än. Väl hemma blev det mer snöröjjning på gården och så var det ju foder till alla djuren. Jag försökte hjälpa så gott jag kunde, genom att ge småkalvarna deras mat så han slapp det. Sängen anföll han väl först vid 23 tiden. Så rätten till en lång sovmorgon har han.

Dagen i all ära kommer väl innehålla lite lek i snön och besök hos farmor för att inspektera ny inköpen från Gekås.

Men först frukost!

Ett tag sen sist.......

....kan man då lugt säga.

Mycket har hänt! Bebismagen är borta =). 27 oktber 2323 kom hon ut, liten och hal och  helt underbar. Sigrid blev hennes namn och hon är underbar att nosa på =).

Storasyster är stolt och lite avvis ibland. Precis som det ska vara.

2 veckor blir lilljäntan på onsdag och nu vill/och kan jag ta det lugnt och bara njuta av min lilla familj. Herr´n han jobbar på för fullt och hinner med mer än vad han tror själv men ändå för lite för vad han själv tycker han borde hinna.

Fullt upp för att hinna med allt, och det går inte alltid på räls. Sena kvällar, men han är hemmakring mest nu =). Nu kommer iofs snön så nu blir det lite borta körning men det är ju planen så att pengar kan rulla in.

Jag stor trivs i vilket fall som helst. Herr´n på nära håll (alltid nå bar på telefon) och töserna mina som fyller ens dag, vovvarna som bara njuter, Fjanten av att slippa tratten och den vackre av att inte bo i stan.

Jag kan egentligen inte ha det bättre =)


RSS 2.0