Vardag...

..tänk att det nästan känts så idag.

Alma och jag startade vår dag uppe på öppna förskolan. Sen hem och tog lite hand om Herr´n som har lite krämpor. När han sen kände sig måttligt kurerad begav han sig av för att hämta ett lastbilssläp med halm. Då väntade Alma och jag på att mormor skulle komma.

Mormor som slutade tidigt från jobbet passade på att komma förbi och leka och underhålla/bli underhållen av Alma. Hon, Alma, är numera tjejen som kan sjunga hela Bää,bää vita lamm (och sen ge sig själv stora applåder=) ).

Dagen avslutades med att Herr´n fick möjlighet att ta kväll redan vid 18 tiden och hinna med både att äta god middag med oss alla och sen även slappa i soffan och se på tv utan att somna av utmattning innan han hunnit sätta sig. Härligt att ha han lite inne, även fast han är lite sjuk. Skönt att dela soffa med någon. Det är väl vardag i alla fall!

Snart har vi nog fullt upp igen, för bebben i min mage börjar att trycka sig nedåt väldans mycket. Och magen är på träningsläger för kommande förlossning. Den övar sig rejält =)

Snart är vi 4, 2 benta =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0